IT-sikkerhets undersøkelse Versjon 2

Dette er versjon 2 av undersøkelsen vår. Vi har fått en tilbakemelding og gode tips av faglærer og i tillegg har også selv forbedret undersøkelsen. Nå gir undersøkelsen oss mer tilbakemelding på hvorfor folk svarer på de ulike alternativene. Som for eksempel hvor mye en person ønsker å betale for produktet hvis han/hun kunne tenke seg å kjøpe produktet eller hvorfor personen sier at han/hun ikke ønsker produktet osv… Nå får vi rett og slett bedre tilbakemelding!

Denne undersøkelsen er en del av hovedprosjekt i ENT1000 ved Universitetet i Oslo. Vi jobber med å utvikle en ny type IT-sikkerhetskonsept. I den anledning ønsker vi å kartlegge og undersøke behov og marked rund IT sikkerhet. Ideen går ut på å lage et IT-sikkerhetssystem med det lille ekstra. I tillegg til gode beskyttelsesprogrammer installert i maskinene skal det tilbys en sentral som er bemannet hele døgnet. Med bemannet sentral mener vi en sentral der det er fagfolk som kan veilede hvis problemer skulle dukke opp og overvåke datakriminalitet. (Ligner mye på måten alarm og sikkerhetsselskaper som G4S, Scuritas opererer)

Undersøkelsen har også blitt laget i Wufoo, men på grunn av at vi overstiger begrensningen på antall gratis spørsmål valgte vi å lage undersøkelsen på egenhånd med tilgjengelige midler.

IT-sikkerhetsundersøkelse V2

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s